Til hovedinnhold
brød og bakst

Matmuffins med ost, purre og fårepølse

Ta med matmuffins i sekken neste gang du skal på tur! Det er praktiske å ha med seg, og kan enkelt fryses ned på forhånd og tine i sekken på veien. Her har vi fyllt muffinsene med ost, purre og fårepølse, men du kan gjerne bruke alt av kjøttpålegg eller grønnsaker du har rester av.

Matmuffins med smårettskinke i blå og hvite muffinsformer, på blårutete kjøkkenhåndkle i blåbærlyng.

25min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Matmuffinsrøre:

160gfullkornshvetemel

30gsolsikkekjerner

30gsesamfrø

2tsbakepulver

1tssukker

en fjerdedeltssalt

2stkegg

150glettrømme

en halvdlmelk

3ssolje

Fyll:

50gfårepølse, strimlet

150grevet gulost

en halvstkpurre (finsnittet)

Fremgangsmetode

Denne oppskriften gir ca. 12 muffins

Ha alle ingrediensene utenom fyllet i en bakebolle, og bland godt.
Gjør klar fyllet og bland det forsiktig inn i muffinsrøren.
Bruk et muffinsbrett med plass til 12 muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet og fyll 2/3 av formen.
Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i 20–25 minutter. Det er viktig at de ikke blir stekt for lenge, da kan de bli tørre. Avkjøl på rist.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit