matmuffins
Matmuffins med ost, purre og fårepølse
Ta med matmuffins i sekken neste gang du skal på tur! Det er praktiske å ha med seg, og kan enkelt fryses ned på forhånd og tine i sekken på veien. Her har vi fyllt muffinsene med ost, purre og fårepølse, men du kan gjerne bruke alt av kjøttpålegg eller grønnsaker du har rester av.
25min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Matmuffinsrøre:
160 gfullkornshvetemel
30 gsolsikkekjerner
30 gsesamfrø
2 tsbakepulver
1 tssukker
en fjerdedel tssalt
2 stkegg
150 glettrømme
en halv dlmelk
3 ssolje
Fyll:
50 gfårepølse, strimlet
150 grevet gulost
en halv stkpurre (finsnittet)
Fremgangsmetode
Denne oppskriften gir ca. 12 muffins
Ha alle ingrediensene utenom fyllet i en bakebolle, og bland godt.
Gjør klar fyllet og bland det forsiktig inn i muffinsrøren.
Bruk et muffinsbrett med plass til 12 muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet og fyll 2/3 av formen.
Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i 20–25 minutter. Det er viktig at de ikke blir stekt for lenge, da kan de bli tørre. Avkjøl på rist.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆ ▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆