Til hovedinnhold
brød og bakst

Pai med ost og skinke

Pai med ost og skinke er en klassiker, og passer godt til både hverdag og fest.

Pai med ost og skinke i en hvit ildfast form, retten er toppet med tomat og løk

40min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1pkMaizena paibunn

1 og en fjerdededlvann

1stkløk

1pkcherrytomater

1pksmårettskinke

200grevet ost, f.eks. Jarlsberg

3stkegg

2dlmatfløte

en halvtssalt

en fjerdedeltspepper

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 °C. Lag 1 pakke paibunn med 1,25 dl vann etter anvisning på pakken. Kjevle ut på et melet bord og kle en paiform på 26-28 cm i diameter med deigen.
Del 1 løk i tynne skiver, 1 pakke cherrytomater i to og fordel utover paibunnen med smårettskinke og revet ost.
Pisk sammen 3 egg, 2 dl matfløte, 0,5 ts salt og 0,25 ts pepper og hell over. Stek paien midt i ovnen i 35-40 minutter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit