dessert og søt bakst
Enkel Pavlova
Pavlova er blitt hele Norges favorittkake. Du lager den enkelt med pavlova-miks og topper den med krem og bær.
![Pavlova toppet med blåbær, jordbær og bringebær.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/7rJbcB68WPckNRvtHO7X8x/5a5b09b0607a74596c7cb0eab9c4589d/pavlova.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
1t / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
1 pkToro Marengs Pavlova
1 og en halv dlvann
2 dlkremfløte
3 dlvaniljekrem
2 dlblåbær
2 dljordbær
2 dlbringebær
Fremgangsmetode
Sett stekeovnen på 150 °C.
Tøm 1 pakke Toro marengs pavlova i en bolle og pisk inn 1,5 dl vann med en elektrisk mikser i 10 minutter til marengsen er stiv.
Fordel marengsen ut på et stekebrett dekket med bakepapir. Form til en rund luftig kake på ca. 28 cm.
Stek midt i ovnen i 60 minutter. Avkjøl på papiret på rist. Fjern papiret forsiktig og legg bunnen over på et fat.
Stivpisk 2 dl kremfløte. Vend med 3 dl vaniljekrem og fordel utover kakebunnen. Topp med 2 dl blåbær, 2 dl jordbær og 2 dl bringebær.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆