Til hovedinnhold
dessert og søt bakst

Firkløversaus til is

Lag en herlig og superenkel sjokoladesaus til iskremen!

Firkløversaus til is

5min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Firkløversjokolade

kremfløte

Til servering:

vaniljeis

Fremgangsmetode

Kok opp 1 dl kremfløte, ta av platen og hell over 100 gram firkløver (delt i biter).
Rør sammen, det tykner etter hvert som det avkjøler.
Ta ut vaniljeisen og la den stå i kjøleskapet i ca. 20 minutter før servering.
Hell sausen over vaniljeis i dessertskåler, og server gjerne med bær og finhakket firkløversjokolade.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆