Til hovedinnhold
dessert og søt bakst

Hjemmelaget karamellsaus til iskrem

Karamellsaus er alltid godt til iskrem, men har du prøvd å lage det selv før? Det passer nemlig supert ikke bare til iskrem, men også på pannekaker, kaker og andre desserter!

Hjemmelaget karamellsaus til iskrem, lagt på syltetøyglass, som står på trefjøl med linserviett. En skje løfter karamellsaus ut av glasset.

25min

Vanskelighetsgrad: Middels

Ingredienser

1 porsjoner

2 og en halvdlkremfløte

100gsukker

30gmeierismør

1tsvaniljesukker (kan sløyfes)

Fremgangsmetode

Smelt sukkeret til en jevn masse i en stor tykkbunnet kjele.
Tilsett fløten litt etter litt og rør hele tiden.
Når massen er jevn har du i smøret litt og litt mens du fortsetter å røre.
Til slutt kan du tilsette vaniljesukker om ønskelig.
La karamellsausen avkjøles litt, og ha så over på glass.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit