dessert og søt bakst
Smuldrepai på grillen
Denne nostalgiske klassikeren gjør seg ypperlig på grillen, og får en nydelig gyllen skorpe. Frisk, søt, og en super avslutningen på en god grillmiddag!
![Grillet smuldrepai med bjørnebær og jordbær, i mørkeblå paiform. Melis strødd på toppen, og pyntet med et par blader sitronmelisse. Skje stukket ned i formen.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/01FKcU6BYgUnB8tPe35bd0/ad05d736870f653a8497a30aad8a7c80/grill-perfekt-smuldrepai_792x477.gif?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
6 dlfriske bær (fks. jordbær, bjørnebær, blåbær eller bringebær)
200 ghvetemel
200 gsmør
200 gsukker
Fremgangsmetode
Fordel bærene utover i en ildfast paiform.
Smuldre sammen mel, smør og sukker, og fordel over bærene i formen.
Grill formen under lokk til skorpen har pen farge og er sprø.
Servér gjerne med iskrem, pisket krem eller kesam.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆