Til hovedinnhold
enkelt

Wok med svinefilet og chili

Denne sprø og spicy woken vil få deg til å drømme om Thailand fra første munnfull. Har du ikke tid til å kutte grønnsakene selv, trenger du ikke ha dårlig samvittighet for å velge frossengrønnsaker.

Wok med svinefilet og chili, og fargerike grønnsaker. Servert med ris, i blå firkantet bolle, på hvitt trebord.

12min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

400gsvinefilet

2ssolje til steking

2stkgulrøtter

1stkgrønn paprika

1pkaspargesbønner

en halvposefrosne erter

3stkvårløk

en halvstksquash

Woksaus:

3sssoyasaus

2ssøsterssaus

1stklime

en halvstkchili

1pottefersk koriander

Fremgangsmetode

Strimle kjøttet og skjær grønnsakene i biter.
Stek kjøttet, ta det ut av pannen og la det hvile mens du woker grønnsakene.
Ha i kjøttet sammen med grønnsakene igjen, hell over woksausen og la det surre i et par minutter.
Dryss over koriander rett før servering. Server om ønskelig med ris.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit