fisk og sjømat
Laks teriyaki med nudler og wokede grønnsaker
Ovnsbakt laks med soyasaus serveres med teriyakisaus, nudler og sprø, wokede grønnsaker.
![Laks teriyaki med nudler og wokede grønnsaker i bolle med spisepinner ved siden av](/assets/contentful/b26eki8n3vte/7Mrc9rT11JJ2rT5952lwNy/52c53adace0d33d513aa655454d289ab/775x465-billigmiddag-artikkelbilde-uke-45-46-fisk.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
3 pklaksefilet (a 250 g)
en halv dlsoyasaus
2 pkCoop eggnudler
1 pkFindus classic wokblanding
1 pkCoop sukkererter
2 poserBlue Dragon teriyaki wok sauce
Fremgangsmetode
Legg laksen i en ildfast form. Gni fisken lett med soyasausen og litt nøytral olje.
Stek fisken i ovnen på 170 °C i 7-8 minutter eller til den har en rosa kjerne.
Kok nudlene som anvist på pakken.
Del opp sukkerertene.
Wok alle grønnsakene på høy varme i 3-4 minutter.
Tilsett nudler og teriyakisaus
Vend det godt sammen og server til fisken.
LITT EXTRA: Frisk limesaft, Ristede sesamfrø, Koriander
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆