fisk og sjømat
Fiskewok med kokosmelk
Sunt, kjapt og eksotisk! Denne enkle fiskewoken med laks, kokosmelk og ris blir fort en ny favoritt.
![Fiskewok med kokosmelk og ris, servert på en mørk blå tallerken](/assets/contentful/b26eki8n3vte/5x86cRRzrmbAzP9UBEaCdt/1b3508bd310a61d206168f4f5ac56e5c/oppskrift-fiskewok.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
3 dlHurtigris
4 stklaksefilet
en halv tssalt
en fjerdedel tspepper
2 ssolje
1 posefrosne wokgrønnsaker
1 posesursøt woksaus
1 bokskokosmelk (400 ml)
Fremgangsmetode
Kok 3 dl hurtigris etter anvisning på pakken.
Del 4 stk laksefileter i biter på ca. 3 cm og dryss med ½ ts salt og ¼ ts pepper.
Stek laksebitene raskt i en panne med 1 ss olje, og legg til side.
Fres 1 pose wokgrønnsaker i 1 ss olje i ca. 3 minutter, hell over 1 pose woksaus og 1 boks kokosmelk.
Vend inn laksebitene og server fiskewoken med kokt ris.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆