fisk og sjømat
Fløtebakt torsk i form
Det skal ikke mye til for å gjøre hverdagsfisken festfin. Bak torsken i ovnen med fløte, tomater og hakkede mandler. På 15 minutter er middagen klar.
![Torsk med grønnsaker og fløte i form som står på en lilla tallerken](/assets/contentful/b26eki8n3vte/6NGMEBu3O6SAT3j9YRw1cN/6620b9145a27e1964e2a74aa2a66c69f/oppskrift_torsk_i_form.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
800 gtorskefilet (i skiver)
10 stkcherrytomater
3 dlkremfløte
4 sshakkede mandler
1 stkbrokkoli
3 stkvårløk
1 dæsjsalt og pepper (mengde etter smak)
Fremgangsmetode
Tin fisken hvis frossen. Sett ovnen på 200 °C. Legg fisken i en ildfast form.
Del 10 cherrytomater i to og ha i formen med 3 dl fløte. Dryss over 4 ss hakkede mandler og stek i ovnen i ca. 12 minutter.
Del 1 brokkoli i biter og kok i lettsaltet vann til de er møre, ca. 5 minutter.
Finhakk 3 vårløk og dryss over fiskeformen før servering. Server med kokt brokkoli.
TIPS:
DET SMAKER GODT MED KOKTE POTETER ELLER RIS TIL.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆