Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Grillet scampi i green curry

Grill scampi raskt på grillen, og server dem med ris og grønn thai curry med kokosmelk, grønnsaker og masse deilig smak av chili, lime og koriander.

Grillet scampi i green curry

20min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

3pkCoop Grill Perfekt Scampi med chili og hvitløk

2pkJasminris Boil in bag

4ssgrønn curry paste

4dlkokosmelk

3stilkersitrongress

2stkgrønne chili (i skiver)

4ssfiskesaus

1tskyllingfond (eller buljong)

2dlvann

1stksquash

1posesukkererter

1stkgul paprika

1stkrød paprika

2stklime (kun saft)

1stklime (kun skall)

20gfersk mynte

1tshavsalt

1håndfullfersk koriander (til servering)

Fremgangsmetode

Ha curry paste, kokosmelk, sitrongress, skivet chili, fiskesaus, vann og fond i en gryte. Stilkene av sitrongress skal være hele. Kok opp og la trekke i 10 min.
Vask og rens squash, sukkererter og paprika. Kutt i strimler, deretter i skiver på rundt 4 cm.
Ha grønnsakene oppi gryten, og la småkoke i 2 min. Ta ut sitrongress, og tilsett limesaft og -skall, salt og fersk mynte.
Grill rekespydene. Kok opp risen. Server risen i en bolle, fyll på med grønnsaker og legg grillspydet på toppen. Toppes med koriander.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn