fisk og sjømat
Laks i folie
Laks i folie er enkelt! Pakk den inn i folie med grønnsaker, legg pakken i ovnen og gjør noe annet mens middagen lager seg selv.
![Laks i folie med sukkererter og lime, servert på en grå tallerken med mørkere striper ut fra midten](/assets/contentful/b26eki8n3vte/6MFR3RWkO577RarAacpJ4N/10fe4475cf80ba5cffb4d3056af86247/oppskrift-laks-i-folie.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stklaksefilet (porsjonsstykker)
en halv stkkinakål
2 stkgulrøtter
1 pksukkererter
2 ssfinrevet ingefær
1 dlsoyasaus
4 tssmør
Fremgangsmetode
Forvarm ovnen til 210 °C. Finstrimle 0,5 kinakål, del 2 gulrøtter i tynne skiver og 1 pk sukkererter i to.
Legg grønnsakene midt på fire ark med folie og legg en fiskefilet på hver.
Riv over litt ingefær, hell over 2 ss soyasaus og 1 ts smør på hver av de fire fiskestykkene. Pakk folien godt rundt fisk og grønnsaker og stek i ovnen i 20 minutter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆