Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Krabbe med lun potetsalat

Høsten er høysesong for den norske taskekrabben. Så hvorfor ikke lage et nytt og deilig tilbehør til krabbefesten?

Krabber i serveringsbrett med potetsalat ved siden av

20min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

12stkpotet (medium, skrelt og skåret i store terninger)

1stkfennikel (stor)

1stkcrème fraîche (boks)

1tssriracha (eller annen sterk chilisaus)

4stkcornichons (finhakket)

2sspersille (finhakket)

3stkvårløk (finskåret)

salt og pepper

1stksitron

4stkkrabbeskjell (rensede)

4skiversurdeigsbrød

Fremgangsmetode

Kok potetene møre.
Skjær fennikel i tynne skiver.
Bland crème fraîche, sriracha, cornichons, persille og vårløk. Smak til med salt, pepper og sitron.
Vend forsiktig de kokte potetterningene og fennikelskivene i dressingen. Server sammen med krabbeskjell og ristet surdeigsbrød

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit