fisk og sjømat
Krabbe med lun potetsalat
Høsten er høysesong for den norske taskekrabben. Så hvorfor ikke lage et nytt og deilig tilbehør til krabbefesten?
![Krabber i serveringsbrett med potetsalat ved siden av](/assets/contentful/b26eki8n3vte/7klkKzuqtnifbFSgwZt1Xf/cd0ee2f3360d6f80d91e752f581d69b8/lun-potetsalat-med-krabbe-hovedbilde.jpg?preset=large&dpr=2&q=75)
20min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
12 stkpotet (medium, skrelt og skåret i store terninger)
1 stkfennikel (stor)
1 stkcrème fraîche (boks)
1 tssriracha (eller annen sterk chilisaus)
4 stkcornichons (finhakket)
2 sspersille (finhakket)
3 stkvårløk (finskåret)
salt og pepper
1 stksitron
4 stkkrabbeskjell (rensede)
4 skiversurdeigsbrød
Fremgangsmetode
Kok potetene møre.
Skjær fennikel i tynne skiver.
Bland crème fraîche, sriracha, cornichons, persille og vårløk. Smak til med salt, pepper og sitron.
Vend forsiktig de kokte potetterningene og fennikelskivene i dressingen. Server sammen med krabbeskjell og ristet surdeigsbrød
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆