fisk og sjømat
Ovnsbakt ørret med grønnsaker
Med fisk og grønnsaker i samme form blir det lite oppvask. Oppskrift på ovnsbakt ørret med appelsin og wokgrønnsaker.
![Ovnsbakt ørret med grønnsaker, ligger i en kjele](/assets/contentful/b26eki8n3vte/3ws0HyXS6uqjIudXe7q5Th/185127ca476725a907deccea81480809/oppskrift-ovnsbakt-orret.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 pkfrossen ørretfilet (500 g)
1 pkwokgrønnsaker
1 stkappelsin
2 dlappelsinjuice
en halv dlsoyasaus
2 sssmør
3 dlHurtigris
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 200 °C. Tin 1 pakke med ørret og legg fiskestykkene i formen. Fordel 1 pakke wokgrønnsaker rundt.
Skjær skallet av 1 appelsin og del den i skiver. Ha i formen med 2 dl appelsinjuice og ½ dl soya. Fordel 2 ss smør i biter over.
Sett formen i ovnen og bak i 20 minutter eller til fisken er akkurat gjennomstekt.
Kok 3 dl ris etter anvisning på pakken og server ved siden av.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆