Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Ovnsbakt skrei med spekeskinke og cherrytomater

En super festvri på den flotte skreien, og likevel så enkelt at det kan serveres til hverdags.

ovnsbakt-skrei.jpg

12min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

3ssolje

1stksitron (saft og skall)

2stilkerrosmarin

4stkskreifileter

4skiverspekeskinke

400gcherrytomater

1tspepper

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland 1 ss olje med sitronsaft, -skall og hakket rosmarin og smør dette på fiskefiletene.
Pakk fisken inn i en skive spekeskinke. Ha resten av oljen i en ildfast form og legg fiskefiletene og cherrytomatene i formen. Kvern pepper over, og bak i ovnen i 10-12 minutter, til fisken er ferdig og tomatene er varme.
Server gjerne med potetmos eller ris.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit