Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Sesamlaks med potet- og ertesalat

Sesamfrø gir laksen en god, nøtteaktig smak.

laks-med-sesamfro.jpg

15min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

700gsmå poteter

4stklaksefileter (á 125 g)

en halvdlsesamfrø

1klypesalt og pepper

3dlfrosne erter

1stkrødløk

3ssolivenolje

en halvstksitron (saften)

1klypesalt og pepper

Fremgangsmetode

Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre, ca. 12 minutter.
Legg laksen i en skål og strø over sesamfrø, salt og pepper. Stek laksen i ovnen på 200 grader i ca. 12-15 minutter.
Tin ertene. Finhakk løk. Rør olivenolje, sitronsaft, salt og pepper sammen.
Skjær kokte poteter i små terninger og bland med dressing, erter og rødløk.
Server den bakte laksen med potetsalaten.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit