fisk og sjømat
Torsk med kokosmelk
Norsk torsk med eksotisk tilbehør i form av curry og kokosmelk blir så bra at man skulle tro råvarene var ment for hverandre. Server med ris.
![Torsk med kokosmelk, ris og grønnsaker i en hvit skål](/assets/contentful/b26eki8n3vte/016YYqJkJEStKE5PKMjqz3/47fb25ea8ec9f27c53d17a4b1f2522d1/torsk-med-kokosmelk.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 dlHurtigris
600 gtorskefilet
1 stkrødløk
2 stkpaprika
1 tssolsikkeolje
1 sstomatpuré
1 tskarripulver
1 bokskokosmelk (400 ml)
1 pksukkererter
Fremgangsmetode
Kok 2 dl ris etter anvisning på pakken. Del 600 g torskefilet i biter, 1 rødløk i båter og 2 paprika i strimler. Fres grønnsakene i en panne med litt olje til mykt, ca. 5 minutter.
Tilsett 1 ss tomatpuré og 1 ts karripulver (kan ev erstattes med 2 ts rød currypaste hvis du har) og fres i et minutt. Ha i 1 boks kokosmelk og kok opp. Vend inn fiskebitene og la trekke i 4 minutter.
Dryss over 1 pk sukkererter og server med ris.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆