egg
Eggerøre i mikrobølgeovnen
Eggerøre fra mikrobølgeovnen har ufortjent dårlig rykte. Det funker jo som bare det, og er kjempegodt! Spesielt med deilig chèvre i røra!
![Eggerøre laget i mikrobølgeovnen, i turkis skål, på frokostbord med salat, tomater, juice og lyst horn.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/4PeQHJMheinTUtE6Ta87cU/73284a0b7a17636564302c9a54cae07d/Egger_re_i_mikrob_lgeovnen.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
5min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
8 porsjoner
12 stkegg
12 ssmelk (evt. vann eller fløte)
1 tssalt og pepper
200 gchèvre
3 ssfinhakket gressløk
1 sssmør eller olje
Fremgangsmetode
Finn en form som tåler mikro, og som er stor nok til å romme ingrediensene. Smør med smør, eller olje.
Slå eggene i formen, ha i melk, salt og pepper. Visp godt.
Bryt opp osten i biter, og tilsett sammen med gressløken.
Kjør i mikroen på litt under full effekt til eggeblandingen har satt seg, men fremdeles er litt myk i midten. I vår ovn tok det fem minutter, men her må du følge med underveis.
Server med toast, og gjerne litt salat og tomater ved siden av.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆