Til hovedinnhold
egg

Eggerøre i mikrobølgeovnen

Eggerøre fra mikrobølgeovnen har ufortjent dårlig rykte. Det funker jo som bare det, og er kjempegodt! Spesielt med deilig chèvre i røra!

Eggerøre laget i mikrobølgeovnen, i turkis skål, på frokostbord med salat, tomater, juice og lyst horn.

5min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

8 porsjoner

12stkegg

12ssmelk (evt. vann eller fløte)

1tssalt og pepper

200gchèvre

3ssfinhakket gressløk

1sssmør eller olje

Fremgangsmetode

Finn en form som tåler mikro, og som er stor nok til å romme ingrediensene. Smør med smør, eller olje.
Slå eggene i formen, ha i melk, salt og pepper. Visp godt.
Bryt opp osten i biter, og tilsett sammen med gressløken.
Kjør i mikroen på litt under full effekt til eggeblandingen har satt seg, men fremdeles er litt myk i midten. I vår ovn tok det fem minutter, men her må du følge med underveis.
Server med toast, og gjerne litt salat og tomater ved siden av.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit