Til hovedinnhold
egg

Hjerteegg i ovnen

Gjør stas på den du er glad i med hjerteformede egg til frokosten! Alt du trenger er egg, litt olje og en pepperkakeform!

Hjerteegg i ovnen, hjerteformede speilegg laget i stekeovnen. Servert på hvit frokosttallerken med feldsalatmiks på siden, og vårløk på toppen.

20min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

1 porsjoner

2stkegg

2tsolje

1håndfullfeldsalat mix (til servering)

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 180 grader varmluft.
Hell olje i en stekepanne, og sett på middels til sterk varme.
Smør to hjerte-pepperkakeformer med olje, og sett dem i stekepannen.
Knekk ett egg i hver form når stekepannen er godt varm. Dette gjør det enklere å få egget til å holde formen.
Skru ned varmen, og stek et par minutter.
Flytt forsiktig eggene til et stekebrett dekket med bakepapir, og skjær forsiktig av egg som har rent over kanten.
Stek midt i ovnen til egget er ferdig stekt, cirka 10-15 minutter. Steketiden kan variere med tanke på størrelsen på egget, så prøv deg fram.
Serveres med salat eller brød - eller begge deler.

Tips!

Har du en stekepanne som tåler ovn, for eksempel støpejernspanne, kan du sette hele stekepannen inn i ovnen for å steke eggene ferdig.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit