sauser, dressing og dip
Avokadohummus
For mange er smør unnværlig på brødskiva. Men så snart du har blitt kjent med avokadohummus, vil du nok vurdere å kaste hele smørbegeret.

3min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
1 porsjoner
1bokskikerter (skyllet og avrent, ca. 230 gram avrent vekt)
2stkavokado (middels store, skåret i mindre biter)
3ssolivenolje
1stklime (kun saft)
1stkhvitløksfedd (presset)
en halvtsmalt spisskummen
1tssalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
Ha alle ingrediensene i en blender eller foodprosessor, og kjør maskinen til blandingen er helt jevn.
Juster eventuelt konsistensen med litt mer olivenolje eller limejuice, og smak til med salt og pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆