Til hovedinnhold
frukt og grønt

Bakt potetsalat med mandler, asparges og lime

Potetsalat slår aldri feil, verken til grillmat eller på koldtbordet. Lag en spennende vri med bakte poteter og masse deilige grønnsaker.

Bakt potetsalat med mandler, asparges og lime

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

småpoteter (gjerne nypoteter)

olivenolje

salt

mandelflak

finhakket hvitløk

hakket rød chili

asparges

rødløk (i ringer)

lime (i båter)

frisk oregano

nykvernet pepper

Fremgangsmetode

Vask potetene, gni dem inn med olivenolje og fordel dem på et stekebrett. Strø over salt.
Bak dem i ovnen ved 190 grader til de er møre og gylne.
Rist mandelflakene gylne i en tørr stekepanne. Sett til side.
Stek hvitløk og chili lett i olje i en stekepanne. Tilsett asparges og fres dem ved middels varme til de er møre.
Del de bakte potetene i to og spre aspargesblandingen og rødløk på et fat og ha på ristede mandler, limebåter og oregano.
Kvern over pepper og server.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆