Til hovedinnhold
potet

Bakt potetsalat med mandler, asparges og lime

Potetsalat slår aldri feil, verken til grillmat eller på koldtbordet. Lag en spennende vri med bakte poteter og masse deilige grønnsaker.

Ildfast form med bakte poteter i båter, grønn asparges, rødløk i ringer, hakkede mandler og limebåter. Bakt potetsalat.

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

800gsmåpoteter (gjerne nypoteter)

1dlolivenolje

1sssalt

1dlmandelflak

2feddfinhakket hvitløk

2sshakket rød chili

250gasparges

1stkrødløk (i ringer)

1stklime (i båter)

4stilkerfrisk oregano

1dæsjnykvernet pepper

Fremgangsmetode

Vask potetene, gni dem inn med olivenolje og fordel dem på et stekebrett. Strø over salt.
Bak dem i ovnen ved 190 grader til de er møre og gylne.
Rist mandelflakene gylne i en tørr stekepanne. Sett til side.
Stek hvitløk og chili lett i olje i en stekepanne. Tilsett asparges og fres dem ved middels varme til de er møre.
Del de bakte potetene i to og spre aspargesblandingen og rødløk på et fat og ha på ristede mandler, limebåter og oregano.
Kvern over pepper og server.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit