snacks
Dadler med bacon og parmesan
Tørkede dadler er søte og herlig klissete. Spis dem som snacks, i fruktsalat, som kakefyll, i paier og desserter der de bidrar med naturlig søtsmak. Dadler kan også brukes til konfekt, for eksempel sammen med sjokolade og marsipan. Eller som her – surr dem med bacon og server som tapas.
![Dadler surret med bacon og stukket på pinne. Ved siden av står et fat med spekeskinke og spekepølser i skiver.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/wtc0qsfvhULr4mWlojaWa/56beadc960b2c6ba39984900dca7790f/dadler-som-tapas.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
5min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
10 stkdadler
5 skiverbacon
10 biterparmesan (små)
Fremgangsmetode
Fjern steinene i dadlene.
Skyv inn parmesanbiter i dadlene og rull en halv skive bacon rundt hver daddel.
Stek dadlene i ovnen i 4-5 minutter ved 200 grader, til baconet blir sprøtt.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆