Til hovedinnhold
snacks

Dadler med bacon og parmesan

Tørkede dadler er søte og herlig klissete. Spis dem som snacks, i fruktsalat, som kakefyll, i paier og desserter der de bidrar med naturlig søtsmak. Dadler kan også brukes til konfekt, for eksempel sammen med sjokolade og marsipan. Eller som her – surr dem med bacon og server som tapas.

Dadler surret med bacon og stukket på pinne. Ved siden av står et fat med spekeskinke og spekepølser i skiver.

5min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

10stkdadler

5skiverbacon

10biterparmesan (små)

Fremgangsmetode

Fjern steinene i dadlene.
Skyv inn parmesanbiter i dadlene og rull en halv skive bacon rundt hver daddel.
Stek dadlene i ovnen i 4-5 minutter ved 200 grader, til baconet blir sprøtt.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit