Til hovedinnhold
potet

Saltbakte poteter med hvitløk og rosmarin

Saltbakte poteter gjør ikke potetene spesielt salte, de blir bare enda bedre på smak!

Saltbakte poteter på grovt havsalt i ildfast form sammen med rosmarinkvaster.

40min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

12stksmå mandelpoteter

en halvkggrovt havsalt (ca)

Rosmarinkvaster

2feddhvitløk (ca)

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 200 ˚C og vask og tørk potetene.
Ha litt av saltet i bunnen av en ildfast form, og legg potetene oppå. Prikk potetene med en gaffel.
Legg hvitløkfedd og rosmarinkvaster innimellom potetene, og dryss over resten av saltet.
Sett inn i ovnen og bak i ca. 40 minutter til potetene er møre. Sjekk med en gaffel om potetene er klare før de tas ut av ovnen.
Børst vekk saltet og server. Men henger det igjen noen saltkorn, setter det bare en ekstra piff! Pesto og aioli passer nydelig til.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit