potet
Grillet søtpotet med granateple
Grillet søtpotet er det perfekte grilltilbehør til både kjøtt, kylling og fisk, men det er faktisk så godt at det kan serveres alene!
![Grillet søtpotet, servert med creme fraiche, granateple og et dryss vårløk. Servert på hvit tallerken, på beige bakgrunn.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/xjVsL7aw0gUL3QoQ90TqH/3c7b7d67f51cba18aa3e29118ee1abad/775x465-tilbehor---grillet-sotpotet.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
30min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 stksøtpoteter (middels store)
4 sscréme fraîche (lett)
1 stkvårløk
1 håndfullgranateplekjerner
1 håndfullgresskarkjerner (ristede)
1 stklime (saften av)
salt og pepper
Fremgangsmetode
Vask søtpotetene godt, del de i to og pakk de i sølvfolie. Bak de på lav, indirekte varme på grillen i 30 minutter.
Pakk opp søtpotetene og grill de på direkte varme i 5 minutter. Toppes med crème fraîche, finhakket vårløk, granateplekjerner, ristede gresskarkjerner, limejuice og salt og pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆