frukt og grønt
Søtpotet med granateple som grilltilbehør
Disse er så gode at vi kan anbefale dem som dessert! Vær raus med granateplekjernene.
30min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 stksøtpoteter (middels store)
4 sscréme fraîche (lett)
1 stkvårløk
1 håndfullgranateplekjerner
1 håndfullgresskarkjerner (ristede)
1 stklime (saften av)
salt og pepper
Fremgangsmetode
Vask søtpotetene godt, del de i to og pakk de i sølvfolie. Bak de på lav, indirekte varme på grillen i 30 minutter.
Pakk opp søtpotetene og grill de på direkte varme i 5 minutter. Toppes med crème fraîche, finhakket vårløk, granateplekjerner, ristede gresskarkjerner, limejuice og salt og pepper.