Til hovedinnhold
frukt og grønt

Aubergine med tomatsalat

Grønnsaker er ekstra godt å grille. Grill aubergine og lag en frisk salat med tomater, mozzarella og god olivenolje, så har du en mettende vegetarrett til middag.

Grillet aubergine med tomatsalat og fersk mozzarella, servert på beige fat, med ferske urter.

20min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2stkaubergine

1tsolivenolje

Tomatsalat:

200gcherrytomater

125gfersk mozzarella

1feddhvitløk

2ssfersk timian (finhakket)

3ssolivenolje

2tsrødvinseddik

1klypesalt og pepper

Fremgangsmetode

Del auberginen på langs og snitt kjøttet før du pensler med olje.

Legg auberginen på grillen med snittflaten ned og grill den til den er mør, ca. 20 minutter. Snu mot slutten.

Del tomatene i to, og bland dem med finhakket hvitløk, olivenolje, eddik, og timian. Krydre salaten lett med flaksalt og kvernet pepper.
Riv den ferske mozzarellaen i biter, og legg over den grillede auberginen. Ha over tomatsalat, og servér.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit