Til hovedinnhold
kål

Grillet blomkål og brokkoli med hint av chili

Legg blomkål og brokkoli på grillen og pensle med hjemmelaget grillolje med chili og hvitløk. Så enkelt og så godt til grillmaten.

Grillet blomkål og brokkoli med hint av chili, servert på lys tallerken, med en liten skål med dressing av chili og olje ved siden av.

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkblomkål

1stkbrokkoli

1stkrød chili

2feddhvitløk

1dlolivenolje

1ssfersk timian

2sshakket bladpersille

1klypeflaksalt

Fremgangsmetode

Rens chilien for frø, og finhakk chili og hvitløk. Kjør det med olje i en stavmikser.
Rens blomkål og brokkoli. Fjern stilken og skjær begge i 1 cm tykke skiver.
Pensle grønnsakene med chilioljen og grill dem på begge sider i ca 3 min.
Legg de møre grønnsakene på et fat. Dryss over flaksalt, timian og bladpersille, og hell over noen dråper olivenolje før servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit