Til hovedinnhold
frukt og grønt

Grillet paprika fylt med fetaost

Paprika er en grønnsak som får en god, frisk og litt søt smak når den grilles. Denne varianten kan serveres som en forrett eller som en lunsjrett. Med grillen klar trenger du bare noen få ingredienser, og vipps så har du en deilig paprikarett!

Grillet paprika fylt med fetaost, servert på trefjøl.

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

2stksøt paprika

2pkfetaost (ca 400g)

2neverbasilikum

Fremgangsmetode

Del paprika i to på langs og fjern frøene. Fyll en halv paprika med 1/2 pakke fetaost, og fordel utover.
Legg de fylte paprikaene på et dobbelt lag aluminiumsfolie, og grill på middels høy varme i 10 til 15 minutter, til paprikaen har blitt myk. Ha over litt strimlet grillet chili, salt og pepper og ekstra basilikum til pynt.

Tips:

Smakstips: Grill paprikaene et par minutter direkte på grillen rett før servering for ekstra grillsmak.
Visste du: De fleste av oss bruker paprika som en grønnsak, men frukten paprika er et bær med mange frø.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit