potet
Kremet potetsalat med purre og fennikel
Kremet potetsalat er flott tilbehør til både kjøtt og fisk fra grillen. Denne varianten har både rødløk, purre og fennikel, og smaker kjempegodt!
![Kremet potetsalat med purre, fennikel og rødløk, servert i gjennomsiktig glassbolle med dill på toppen.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/6DC66HhUaQnZfkadNqcqUC/d2f428e53f39ff3f758a15222c9e0c46/potetsalatx.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
500 gnypoteter
en halv stkpurre
1 stkrødløk
1 stkfennikel
1 pkdill
2 dllettrømme
1 dlmajones
1 sshvitvinseddik
en halv tssalt
en halv tspepper
Fremgangsmetode
Vask 500 g nypoteter og del ev. store poteter i to eller fire. Kok potetene møre i lettsaltet vann, ca. 15 minutter. La dampe av i den varme gryten uten lokk og avkjøl noe.
Finsnitt 0,5 purre, 1 rødløk og 1 fennikel. Vend med potetene.
Finhakk dill og bland inn.
Rør sammen 2 dl lettrømme, 1 dl majones, 1 ss hvitvinseddik, 0,5 ts salt og 0,5 ts pepper og vend med grønnsakene. Server til grillmaten.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆