Til hovedinnhold
potet

Kremet potetsalat med purre og fennikel

Kremet potetsalat er flott tilbehør til både kjøtt og fisk fra grillen. Denne varianten har både rødløk, purre og fennikel, og smaker kjempegodt!

Kremet potetsalat med purre, fennikel og rødløk, servert i gjennomsiktig glassbolle med dill på toppen.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

500gnypoteter

en halvstkpurre

1stkrødløk

1stkfennikel

1pkdill

2dllettrømme

1dlmajones

1sshvitvinseddik

en halvtssalt

en halvtspepper

Fremgangsmetode

Vask 500 g nypoteter og del ev. store poteter i to eller fire. Kok potetene møre i lettsaltet vann, ca. 15 minutter. La dampe av i den varme gryten uten lokk og avkjøl noe.
Finsnitt 0,5 purre, 1 rødløk og 1 fennikel. Vend med potetene.
Finhakk dill og bland inn.
Rør sammen 2 dl lettrømme, 1 dl majones, 1 ss hvitvinseddik, 0,5 ts salt og 0,5 ts pepper og vend med grønnsakene. Server til grillmaten.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit