potet
Kremet potetsalat med purre og fennikel
Kremet potetsalat er flott tilbehør til både kjøtt og fisk fra grillen. Denne varianten har både rødløk, purre og fennikel, og smaker kjempegodt!

15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
500gnypoteter
en halvstkpurre
1stkrødløk
1stkfennikel
1pkdill
2dllettrømme
1dlmajones
1sshvitvinseddik
en halvtssalt
en halvtspepper
Fremgangsmetode
Vask 500 g nypoteter og del ev. store poteter i to eller fire. Kok potetene møre i lettsaltet vann, ca. 15 minutter. La dampe av i den varme gryten uten lokk og avkjøl noe.
Finsnitt 0,5 purre, 1 rødløk og 1 fennikel. Vend med potetene.
Finhakk dill og bland inn.
Rør sammen 2 dl lettrømme, 1 dl majones, 1 ss hvitvinseddik, 0,5 ts salt og 0,5 ts pepper og vend med grønnsakene. Server til grillmaten.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆