Til hovedinnhold
kaker

Pavlova Smashkake

Pavlova er festkaken alle elsker! Dette er en superenkel oppskrift med marengs, sjokolade og knasende sprø og deilig salt Smash-sjokolade. Alt du trenger er fire ingredienser.

1t 30min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1poseTORO Marengs Pavlova

1boksTORO Kremet Sjokoladeglasur

3dlkremfløte

1poseNidar Smash

Fremgangsmetode

Lag TORO Marengs som anvist i punkt 2 i tilberedningen. Grovhakk 50 g Smash og vend forsiktig rundt et par ganger i marengsen
Legg et ark med bakepapir på to stekebrett, tegn to sirkler etter en kakeform på 22-24 cm i diameter. Fordel marengsblandingen i sirklene og form to kaker, 2-3 cm høye.
Sett ovnen på 120° C med over- og undervarme. Stek kakene ca. 1,5 time på nederste rille i stekeovnen til bunnene er sprø på yttersiden. Skru av ovnen og la gjerne kakebunnene stå i stekeovnen til de er avkjølt.
Sett sammen kaken rett før servering, da holder marengsen seg sprø og god. Pisk kremfløten til krem og grovhakk noe av smashen, og la noen være hele til pynt på toppen.
Legg en marengsbunn på et serveringsfat, bre over TORO Kremet Sjokoladeglasur, strø over 1/3 av den grovhakkede smashen. Legg på neste marengsbunn og bre over den piskede kremen, legg på resten av smashen, både grovhakket og hele Smash.
Hvis du ønsker, kan du pynte med en sjokoladesaus eller smeltet sjokolade på toppen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn