Kjøttpølse med kålrotstappe og fløtesaus
Stek gode, saftige pølser gylne i pannen. Varm den ferdige kålrotstappen og ha masse deilig fløtesaus til.
![Kjøttpølse med kålrotstappe og fløtesaus pyntet med timian på en hvit tallerken med rød kant.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/zxNnoBsk4HqO8nCdIExrV/738ba0c1c10035a85cf967297da94b7e/32-34_kjott.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
25min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkGilde skinnfrie kjøttpølser à 450 g
500 gsmåpoteter (fks. Folva eller Amandine)
1 pkCoop kålrotstappe 500g
1 pkToro fløtesaus
Litt Extra:
hakket timian (på potetene)
Fremgangsmetode
Del pølsene på langs og stek dem i pannen på middels varme til de er gylne og gjennomvarme.
Sett ovnen på 190 °C.
Vend potene i olje, salt og pepper. Stek dem i ovnen i ca. 20-25 minutter, eller til de er møre.
Lag kålrotstappe og fløtesaus som anvist på pakken.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆