spekemat
Spekematkrem i lefserull
Kall det fingermat eller tapas, lefseruller kan du fylle med mye godt. Spekemat og rømme er en klar favoritt.
![Spekemat i lefserull på serveringsfat](/assets/contentful/b26eki8n3vte/3AOmoD0ddMMvysppfkmoFU/e38ec320b2431ba4b43ef54666923ea5/spekematkrem.jpg?preset=large&dpr=2&q=75)
20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
200 gspekemat (bruk gjerne skalker)
1 begercrème fraîche (35%)
1 pottegressløk (finhakket)
1 feddfedd hvitløk (finhakket)
salt og pepper
1 pklefser
1 pkruccola
Fremgangsmetode
Skjær spekematen i små terninger, og bland dem med crème fraîche, gressløk, hvitløk, salt og pepper.
Fyll kremen i lefser, ha på ruccula og rull lefsene sammen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆