Til hovedinnhold
kjøtt

Reinskav med tyttebærdressing i pitabrød

Hvorfor ikke prøve reinskav, sopp og tyttebær i pitabrød til middag? Det nydelige kjøttet er klart på 1-2-3 og smaker fantastisk av norsk natur.

Pitabrød fylt med ruccola, reinskav, sopp og tyttebærdressing.

20min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du til reinskav i pitabrød:

400greinskav

4sssmør

200gsjampinjong (i skiver)

2feddhvitløk (finhakket)

1tssalt

en halvtspepper

en halvstkpurre (finsnittet)

2stilkerfersk timian

Tyttebærdressing:

3ssrømme

1ssrørte tyttebær (eller tyttebærsyltetøy)

en halvtsgrovt havsalt

en fjerdedeltspepper

Servering:

4stkpitabrød

1stkrødløk (i tynne skiver)

50gruccola

Fremgangsmetode

La reinskavet ligge i pakken på benken mens du gjør klar resten.
Smelt halvparten av smøret i stekepanne på sterk varme, og stek sjampinjongskivene til de begynner å få farge. Senk temperaturen til middels varme og tilsett finhakket hvitløk. La alt surre i 3-4 minutter. Sett til side.
Sett opp temperaturen igjen, og stek reinsdyrkjøttet raskt i flere omganger. Krydre med salt og pepper.
Når alt kjøttet er brunet tilsettes finsnittet purre og stilker med fersk timian. Rør om og la alt surre i ca. 1 minutt.

Tyttebærdressing

Bland sammen rømme og rørte tyttebær i en skål. Smak til med flaksalt og pepper.

Servering

Varm opp hjemmelagde pitabrød eller følg anvisning på pakningen.
Fyll pitabrødene med reinskav, stekt sopp, rødløk, paprika og ruccula. Topp med frisk tyttebærdressing.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit