Til hovedinnhold
pannekaker

Saftige fleskepannekaker

Husker du smaken av gode, myke fleskepannekaker? Nå er det på tide å gi nytt liv til denne tradisjonsrike kosematen.

Fleskepannekaker på middagstallerken, toppet med blåbærsyltetøy. To hender holder bestikk som skjærer en bit av den øverste pannekaken. Stekt bacon ligger ved siden av tallerkenen.

30min / 25min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Fleskepannekaker:

5dlmelk

5stkegg

2sssukker

1tssalt

4dlhvetemel

300gbacon

2sssmør til steking

Tilbehør:

5ssblåbærsyltetøy

5sslønnesirup

Fremgangsmetode

Rør sammen de våte ingrediensene og rør deretter inn det tørre, til en pannekakerøre. La røren svelle i 20 minutter.
Skjær baconet i biter og stek det gyllent i en varm stekepanne. La baconet renne av på et kjøkkenpapir.
Ha en liten bit smør og noen biter bacon i stekepanna, og hell over pannekakerøre. Drei på panna slik at røra dekker hele bunnen. Stek ved middels varme et par minutter på hver side
Server med blåbærsyltetøy eller lønnesirup, og resten av baconbitene.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit