pasta
Pasta bolognese
Pasta bolognese er kjempegodt sammen med små hvitløksbrød. Disse kan du kjøpe ferdige, så sparer du tid og ingredienser, eller lage dem selv.
![Pasta Bolognese](/assets/contentful/b26eki8n3vte/2MfnBiP6n7Q5dwqkEKYE0p/c9c6b432f5ae3805b939d53f228dd8bf/Skjermbilde_2023-11-02_kl._11.11.36.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
200 gspaghetti
400 gkjøttdeig
1 ssolje
1 glassCoop ferdig pastasaus
50 gparmesan
Hvitløksbrød:
4 stkhalvstekte rundstykker
2 sssmør
1 stkhvitløkfedd
1 dlrevet ost
2 sshakket persille
Fremgangsmetode
Kok 200 g spagetti etter anvisning på pakken.
Sett ovnen på 220 grader. Lag hvitløksmør ved å mose 2 ss smør med 1 presset hvitløkfedd og 2 ss hakket persille.
Skjær kryssmønster i 4 halvstekte rundstykker, uten å skjære helt gjennom. Fyll sporene med hvitløksmør og dryss på 1 dl revet ost. Stek i ovnen i 8-10 minutter, eller til de er gylne og osten er smeltet.
Stek 400 g kjøttdeig i 1 ss olje mens du hakker det i biter.
Vend inn 1 glass ferdig pastasaus, og småkok i 5 minutter. Riv 50 g parmesan fint.
Server pasta med kjøttsaus og revet parmesan, med hvitløkbrød ved siden av.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆