Til hovedinnhold
lam og får

Kjøttsuppe med pinnekjøttrester

Denne suppa gjør virkelig stas på pinnekjøttet! Bruk de gode, norske rotgrønnsakene – her kan du bruke opp det du har i grønnsakskuffen – så får du en smaksrik og mettende middagsrett.

Kjøttsuppe med fargerike rotgrønnsaker og pinnekjøttrester, servert i koselig lys suppeskål, står på en grønn linserviett, med brød, smør og ferske urter på siden. Hint av jul.

30min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkgul løk (i biter)

2skiversellerirot (i terninger)

2skiverkålrot (i terninger)

4stkpoteter (i terninger)

2stkgulrøtter (i skiver)

1stkpastinakk (i skiver)

1stilkvårløk (finsnittet)

1 og en fjerdedelgrønnsakskraft

1stklaurbærblad

1 og en halvtssalt

en halvtspepper

500grenset pinnekjøtt (kun kjøttet)

1stilkfersk rosmarin (til servering)

Fremgangsmetode

Rens og skrell alle grønnsakene, og skjær i omtrent like store terninger og skiver.
Ha grønnsakene i en stor gryte, sammen med grønnsakkraft, laurbærblad, salt og pepper. Hold gjerne litt tilbake på saltet siden pinnekjøttet er ganske salt.
Kok opp under lokk og la suppen koke til grønnsakene er møre, 15-20 minutter.
Tilsett ferdig renset pinnekjøtt og la kjøttet bli gjennomvarmt før servering.
Server med fersk rosmarin og godt brød.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit