Til hovedinnhold
snacks

Lompechips og dip

I jula spiser vi lomper og lefser både til frokost og middag. Da er det lett å bomme litt på innkjøpet og få rester av lomper og lefser etterpå. Her er oppskriften på en digg snacks du kan lage med restene!

Sprø og krydret tortillachips av lomper, servert med Holiday dip og salsa, på blått trefat. Hint av jul i bildet.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

Lompechips:

4stklomper eller lefser

2ssolivenolje eller rapsolje

1tsgrovt flaksalt

en halvtspaprikapulver

Holiday Dip:

1begerlettrømme

1poseHoliday kryddermiks

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
Pensle lompene med olje på begge sider og dryss på flaksalt og paprikapulver.
Bruk en pizzakutter til å skjære lompene i snipper eller trekanter.
Legg snippene på bakepapirkledd stekebrett og stek midt i ovnen i 10 minutter. Pass på steketiden: lompene blir fort brent mot slutten. Avkjøl på rist.
Rør sammen rømme og kryddermiks til dipp. Server lompechipsene med salsa og rømmedipp.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit