snacks
Lompechips og dip
I jula spiser vi lomper og lefser både til frokost og middag. Da er det lett å bomme litt på innkjøpet og få rester av lomper og lefser etterpå. Her er oppskriften på en digg snacks du kan lage med restene!

10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
Lompechips:
4stklomper eller lefser
2ssolivenolje eller rapsolje
1tsgrovt flaksalt
en halvtspaprikapulver
Holiday Dip:
1begerlettrømme
1poseHoliday kryddermiks
Til servering:
1glasssalsa
Fremgangsmetode
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
 Pensle lompene med olje på begge sider, og dryss på flaksalt og paprikapulver.
Bruk en pizzakutter til å skjære lompene i snipper eller trekanter.
Legg snippene på bakepapirkledd stekebrett og stek midt i ovnen i 10 minutter. Pass på steketiden: lompene blir fort brent mot slutten. Avkjøl på rist.
Rør sammen rømme og kryddermiks til dipp. Server lompechipsene med salsa og rømmedipp.  
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆