svinekjøtt
Stekt ris med bacon og grønnsaker
Stekt ris er det asiatiske svaret på pytt i panne og en enkel, kjapp og god middag. Perfekt til å bruke opp rester av kjøtt og grønnsaker du har i kjøleskapet!
![Stekt ris med grønnsaker som brokkoli, rødløk og paprika i en hvit skål toppet med koriander.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/6MGj1Xscg0rhKLAYIDOTzD/dd9595c9d62383d3bfe9f1d86c9152e4/stekt-ris.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 stkpaprika
1 stkrødløk
en halv stkbrokkoli
1 pkSmårettbacon
3 dlkokt ris (gjerne rester)
2 stkegg
4 sssoyasaus
2 sshakket koriander
Fremgangsmetode
Del 1 paprika, 1 rødløk og 0,5 brokkoli i små biter. Fres 1 pakke smårettbacon i en varm wok.
Tilsett grønnsaker og 3 dl kokt ris og fres til gjennomvarm, ca 5 min.
Lag litt plass i midten ved å skyve grønnsakene opp langs kanten og knekk 2 egg i midten.
Rør i eggene til de begynner å stivne før du gradvis blander alt sammen. Stek til alt egget er godt integrert.
Rør inn 4 ss soyasaus og server med frisk koriander.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆ ▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆