Til hovedinnhold
svinekjøtt

Stekt ris med bacon og grønnsaker

Stekt ris er det asiatiske svaret på pytt i panne og en enkel, kjapp og god middag. Perfekt til å bruke opp rester av kjøtt og grønnsaker du har i kjøleskapet!

Stekt ris med bacon, brokkoli, rød paprika, gul paprika og rødløk servert i hvit skål med koriander på toppen.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkpaprika

1stkrødløk

en halvstkbrokkoli

1pkSmårettbacon

3dlkokt ris (gjerne rester)

2stkegg

4sssoyasaus

2sshakket koriander

Fremgangsmetode

Del 1 paprika, 1 rødløk og 0,5 brokkoli i små biter. Fres 1 pakke smårettbacon i en varm wok.
Tilsett grønnsaker og 3 dl kokt ris og fres til gjennomvarm, ca 5 min.
Lag litt plass i midten ved å skyve grønnsakene opp langs kanten og knekk 2 egg i midten.
Rør i eggene til de begynner å stivne før du gradvis blander alt sammen. Stek til alt egget er godt integrert.
Rør inn 4 ss soyasaus og server med frisk koriander.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit