salat
Caprese
En caprese består av tomater, basilikum og mozzarella. En herlig smaksbombe som er fort gjort å tilberede, og som de fleste liker. Den italienske «nasjonalsalaten» smaker utrolig godt som forrett, men fungerer like bra som tilbehør eller som en enkel lunsjrett.
![Grønt servieringsfat med tomat, mozzarella, balsamico og basilikum](/assets/contentful/b26eki8n3vte/6a7aDfnRSLm98PSK7iHyJ1/ea5d81d8b6bfbf7236ebb379a52be41e/artikkel_tomat.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkgode tomater (Coop)
2 poserCoop Mozzarella
1 nevebasilikum
1 stkbalsamico ((Smak til))
Fremgangsmetode
Skjær tomatene og osten i skiver.
Fordel tomat og ost over et stort fat eller flere små tallerkner.
Drypp balsamico over og legg på basilikumblader.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆