Til hovedinnhold
snacks

Hjemmelaget majones på 1-2-3

Hjemmelaget majones smaker ekstra godt og er verken tidkrevende eller vanskelig å lage selv. Med denne metoden er det gjort på under 1 minutt.

Hjemmelaget majones på 1-2-3

2min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

egg

eddik

sitronsaft

sennep

salt

pepper

rapsolje (eller annen nøytral olje, eventuelt mer om ønskelig)

Fremgangsmetode

Sørg for at alle ingrediensene er romtempererte.
Ha alle ingrediensene i en høy, smal beholder. Et Norges-glass for eksempel, eller den høye beholderen som følger med stavmikseren.
Hold stavmikseren i bunnen av beholderen og kjør i noen sekunder til du ser at det begynner å tykne og danne seg majones. Dra deretter stavmikseren sakte oppover til alt er blandet. Hele prosessen tar 10-20 sekunder.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆