frukt og grønt
Juksesyltet rødløk til taco
Visste du at du kan sylte rødløk til fredagstacoen på 1-2-3? Prøv det også til pølser, på burger, eller i et digg ostesmørbrød!
![Tacoskjell med kjøttdeig, salat, mais og ost. Toppet med juksesyltet rødløk.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/3cdfODRagvslAObsFDDZ21/8a22af90d7449e69936c69baecf0b446/Juksesyltet_r_dl_k_til_taco.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
1 porsjoner
3 stkmellomstore rødløk
1 dleddik (f.eks. hvitvins- eller rødvinseddik)
2 dlsukker
3 dlvann
Fremgangsmetode
Skrell løk og skjær dem opp i skiver, båter eller halvmåner.
Ha dem over i en skål eller et glass som tåler kokende varm væske.
Mål opp eddik, sukker og vann i en kjele og kok opp.
Når sukkeret er oppløst, helles laken over løken.
La dette trekke i minst 30 minutter før servering.
Oppbevares i kjøleskap i lufftett glass eller boks. Holder i minst 2 uker.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆