Til hovedinnhold

Spar på pengene, ikke på utvalget!

ALLTID BILLIG

Se etter produkter fra Xtra-serien og gjør handlekurven billigere.

VI HAR DET STORE UTVALGET

På Coop Mega har vi et bredt utvalg slik at du kan velge mellom flere kjente merkevarer i forskjellige priskategorier. Xtra-serien er Coops egen merkevare og er like billig i Coop Mega som i lavpriskjedene. Serien består av over 300 ulike produkter og er vårt billigste alternativ. Velger du et Xtra-produkt får du god kvalitet til en lav pris. Enten du vil spare penger på varer du handler ofte, får mange på besøk, skal arrangere barnebursdag eller dra på hyttetur, er det fint å vite at Xtra-serien er et billig og godt valg. 

SUNT OG GODT

Å velge billig, trenger ikke å være usunt. Xtra-serien inneholder et bredt utvalg sunne varer innenfor kategorier som frukt og grønt, middag, lunsj og frokost. I frysedisken finner du for eksempel både laksefilet, torskefilet og seifilet fra Xtra-serien. I Xtra-serien har vi også brød, pålegg og juice.

HOLD DET RENT MED XTRA-SERIEN

Xtra-serien har i tillegg et bredt utvalg av hygieneartikler og vaskeprodukter som tannkrem, mensprodukter, barberskum, dusjsåpe og tøyvaskemidler.

LITT BILLIGERE KOS

Vi har både mineralvann, godteri og snacks i Xtra-serien. Så når du skal kose deg, gir Coop Mega deg et stort utvalg å velge i.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn