Til hovedinnhold

Om Coop Mega

Coop Mega

Det folkelige supermarkedet for alle som brenner for god mat!

Coop er Norges nest største dagligvareaktør. Som forbrukereid organisasjon skiller Coop seg fra konkurrentene. Det gjenspeiles i vår visjon – Det skal lønne seg å velge Coop. Trykk her for å lære mer om Coop Norge.

Coop Mega er det folkelige supermarkedet for alle som er glade i mat. Vi tilbyr den gode handleopplevelsen med stort utvalg og flotte råvarer.

I Coop Mega skaper vi gode matopplevelser og kjemper hver dag i kampen mot mattrishet. Coop Mega er et folkelig supermarked som brenner for et økt matmangfold. Derfor skal du alltid møte på lukten av nystekte brød, flotte og ferske råvarer og et rikt butikkutvalg når du handler hos oss.

For å kunne tilby Norges råeste supermarkedsopplevelse til våre kunder, jobber det dyktige mennesker med lidenskap for mat i våre butikker. Hos oss jobber det blant annet butikkslaktere med hjerte for faget som skjærer og pakker ferskt kjøtt hver dag. Vi har kokker som tilbereder og komponerer deilige retter og bakere som tryller frem velduftende og ferske bakevarer. Vi har også fiskehandlere, konditorer, dyktige ledere og flinke ansatte uten fagbakgrunn som alle brenner for å skape unike kundeopplevelser.

I Coop Mega er vi også best på økologi, en posisjon vi forsterket ytterligere da vi ble den første økosertifiserte dagligvarekjeden i landet! I tiden fremover skal vi også bli best på vegetar - blant annet ved å gi 20% medlemsbonus på alle våre vegetarprodukter. Dette er det råeste tiltaket på vegetar i norsk dagligvare.

MEDLEMSKAP I COOP

Coop Mega er en del av Coop Norge, og har mer enn 1,7 millioner medlemmer. Er du medlem av Coop, er du faktisk også medeier. Som medeier har du muligheten til å påvirke Coops utvikling, i tillegg til å nyte godt av våre unike fordeler samt medlemsutbytte.

Som medlem av Coop får du mange fordeler når du handler i Coop Mega. Hos oss får du blant annet kjøpeutbytte, medlemsbonus på økoserien Änglamark og vegetarserien Vegetardag, samt stadige gode medlemskupp! Du kan lese mer om alle fordelene ved å være Coop Medlem her.

Husk at du også kan betale i alle våre butikker med Coopay, enkel betaling med Coop medlemsapp. Raskt, enkelt og ekstra praktisk når du har glemt lommeboken.

Les mer om Coopay her.

SPONSORATER I COOP MEGA

I Coop Mega er vi opptatte av å spre matglede gjennom våre sponsorater. Alle med felles mål om å engasjere både store og små til å dele vår lidenskap for god mat!

Øyafestivalen
Coop Mega har de siste årene vært stolt sponsor av Øyafestivalen og vært tilstede med deilig vegetarmat. Du kan lese mer om Øya her

Matstreif
Coop Mega er stolt sponsor av Matstreif, som er Norges største nasjonale matfestival og stedet for deg som er opptatt av gode og ekte smaksopplevelser. Du kan lese mer om Matstreif her

Økouka
Coop Mega er stolt sponsor av Økouka, en landsdekkende feiring av økologisk og biodynamisk mat og jordbruk. Du kan lese mer om Økouka her

NM i ost
Vi sponser jakten på norges beste ost! Vi ønsker å løfte frem våre dyktige, lokale leverandører og er hele tiden på jakt etter nye, flotte oster til våre ostedisker.

Coop Mega markedsføringsmateriell

Logoer
Du finner Coop Megas logoer samlet i vårt logoarkiv her

Annonsemaler
Du finner Coop Mega annonsemaler o.l. i vårt annonsemalarkiv her

Bilder
Du finner aktuelle Coop Mega bilder i vårt billedarkiv her

Spørsmål

Har du spørsmål rundt vårt utvalg, drift eller annet, ta kontakt med Coop kundeservice her eller Coops presseansvarlige her som vil hjelpe deg.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn