Våre nystekte brød
Våre nystekte brød - ferskt brød hver dag!Fra saftige grovbrød til sprø baguetter – vi har noe for enhver smak! Kom innom og kjenn duften av ferskt brød!

Coop Flerkornbrød
Knasende sprø skorpe, og inneholder frø og korn som gir god tyggemotstand og smak. Inneholder solsikke, linfrø, sesamfrø, havrekorn og hirsefrø.
Coop Matpakkebrød
Et svært saftig og mykt brød – uten for mye skorpe. Bakt med rug og potet for mild smak og saftighet.
Coop Yogurtbrød
Bakt med fersk yoghurt for ekstra saftighet og svakt syrlig smak. Toppet med sesamfrø.
Coop Gresk landbrød
Inspirert av tradisjonelle greske oppskrifter, med en luftig konsistens og mild, syrlig smak som passer til alle måltider.
Coop Grovt linfrøbrød
Med sammalt mel og fullkorn har dette brødet hele 94% grovhet.
Coop Surdeigsbaguette
En klassisk baguette bakt med ekte surdeig for en sprø skorpe og en fyldig smak. Perfekt som tilbehør til supper og salater. Toppet med frø.
Coop Speltbrød
Bakt med speltmel, en gammel kornsort av hveteslaget. Inneholder mye solsikkefrø, som gir god tyggemotstand og mye smak. 61% grovhet.
Coop Surdeigsbrød valmue
Bakt med surdeig på hvete og bokhvete, og drysset med knasende sprø valmuefrø. Lett syrlig i smaken.
Coop foccacia med salt og rosmarin
Saftig og luftig - slik focaccia skal være! Drysset med salt og rosmarin på toppen.
Coop formloff med valmuefrø
Vår beste loff! Silkemyk og med skikkelig loff-smak. Toppet med valmuefrø, og snittet for å styre heveprosessen.
Änglamark baguette
En tradisjonell baguette, bakt med kun 5 ingredienser! Økologisk, selvfølgelig.
Coop fransk solsikkebrød
Brødene er bakt tett i tett, for å beholde saftigheten i krummen. Rikelig med solsikkekjerner som gir mye smak.
Coop grovbrød med gresskarkjerner
Et 100% nøkkelhullsmerket grovt brød, bakt med fullkornshvetemel og kli. Inneholder gresskarkjerner for tyggemotstand og smak. Nøkkelhullsmerket.
Coop landbrød med solsikke
Deigen brettes i flere lag, for å få optimal heveprosess og et saftig landbrød. Inspirert av franske landbrød, toppet med solsikkefrø. Mild og litt nøtteaktig smak fra solsikkefrø og havre.
Coop middelhavsbrød
Vår loff inspirert av mattradisjonene ved middelhavet. Bakt med olivenolje. Passer perfekt til reker, tapas – eller rett og slett med syltetøy på.
Coop surdeigsbrød
Et luftig brød, bakt med en unik surdeigskultur. Toppet med frø.
Coop viking speltbrød
Bakt med grovt speltmel og speltflak, for de som foretrekker urkornet spelt. 55% grovt, men mild i smaken, og svært sprø skorpe.
Tips!
Har du noen gang lurt på hvordan du kan bevare den sprø skorpen uten at brødet blir tørt?
Ikke pakke brødet i en tett plastpose. Bruk den perforerte posen, og sett brødet med snittflaten ned. Da holder skorpen seg sprø, uten at brødet tørker ut.