Kylling på grillen - Hvordan grille saftig kylling?
GrillmatKylling på grillen kan være kjempegodt, men hvordan griller du kylling så den blir saftig? Les alle våre beste triks, og oppskrifter til kylling på grillen her!

Saftig kylling på grillen er lettere enn du tror
Kylling, i motsetning til storfekjøtt, må gjennomstekes for at det skal være trygt å spise.
Du har kanskje grillet kylling før og fått et tørt og kjedelig resultat? Frykt ikke! Her får du tipsene som garantert gir smakfull og saftig kylling på grillen!
Lårefilet er ekstra smakfullt
Velg stykningsdeler med litt mørkere kjøtt, gjerne lårfilet. Dette kjøttet har ofte både skinn og litt mer fett, der sitter det mye smak og saftighet!
Kyllingbryst eller filet er magrere, men perfekt å fylle med deilige oster og urter!
Grilltermometer gir full kontroll
Bruk et grilltermometer stukket inn i den tykkeste delen av kyllingfileten, eller kyllinglåret, når du griller. Pass på at du ikke treffer beinet, når du setter grilltermometeret inn i et helt kyllinglår, da blir ikke temperaturen lest av riktig.
Sats på 68 °C på grilltermometeret for kyllingkjøtt som er gjennomstekt, og skikkelig saftig!