Til hovedinnhold

Gavekort hos Coop

DAGLIGVARE

FAGHANDEL

FAGHANDEL

EGEN INDUSTRI

EGEN INDUSTRI

ANDRE PRODUKTER

ANDRE PRODUKTER

Elektroniske gavekort - En kort vei til en vellykket gave

Nå får du kjøpt elektroniske gavekort i alle Coop-butikker. Den perfekte gave til den som har «alt» og som liker å velge selv. Bare velg kort, aktiver i kassen og det er klart til bruk. Finn din nærmeste Coop-butikk her.

Gavekortene kan brukes på en mengde morsomme, velsmakende eller behagelige aktiviteter og tjenester. Musikkinteresserte vil for eksempel garantert like et gavekort til bruk på iTunes eller Spotify, mens nyforelskede blir glade for et gavekort på en romantisk middag for to. Coops gavekort kan også benyttes i samtlige Coop-butikker.

Du kan kjøpe gavekort innen følgende kategorier:

Musikk • Shopping • Opplevelser • Underholdning • Restaurant • Velvære

Hvordan fungerer gavekortene:

  1. Velg gavekort i en av Coops butikker
  2. Betal og aktiver kortet i kassen. (Gavekort på opplevelser, restaurant og velvære aktiveres her)
  3. Gavekortet er klart til bruk

Ta vare på kvitteringen for evt. retur eller spørsmål. Gavekort tas kun i retur ubrukt og i intakt emballasje. Stjålet, mistet eller ødelagt gavekort erstattes ikke.

Coop Norge Gavekort

Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer. Coops gavekort finnes med verdi 250, 500 og 1000 kroner.

 

                             

 

Paysafe

Musikk, film og underholdning - utforsk det enorme tilbudet på Internett. Med Paysafecard kan man handle trygt og enkelt på nettet. Kortet kan brukes som betaling i forskjellige nettbutikker og nettsteder for film og musikk eller til andre former for nettbasert underholdning. Paysafecard finnes med verdiene 100, 250, 500 eller 1000 kroner. Når man skal betale med kortet i nettbutikken, taster man inn den 16-sifrede paysafecard-pinkoden.

 

      

Du kan kjøpe gavekort innen disse kategoriene

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn