
Smak* Juleprodukter

Saftig ribbe, julepølse og medisterkaker
Smak* Dry Aged Ribbe er tørrmodnet for å sikre en rik kjøttsmak. Under modningsprosessen reduseres væsken i ribben, og smaken konsentreres.
Smak* Medisterkaker og Smak* Julepølse er begge grove varianter, laget i trå med norske matlagingstradisjoner.
Smak* Julepølse er kokt, med god smak av muskat, og Smak* Medisterkaker er ferdig stekte og trenger kun å varmes opp.

Lutefisk og tilbehør
For mange er det lutefisk som gjelder på juleaften, og både Smak* Lutefisk filet og Smak* Lutefisk loin er laget av kvalitetsfisk fra Lofoten. Produksjonen er tuftet på lange tradisjoner og godt håndtverk vi er stolte over å kunne levere våre kunder.
Smak* Tørrsaltet bacon er et naturlig tilbehør til lutefiskmiddagen, og er laget med førsteklasses råvarer håndplukket for perfekt balanse mellom kjøtt og fett. Røykeprosessen foregår i tradisjonelle eldhus med røyk av orreved fra Vossatraktene, noe som gir kjøttet en karakteristisk frisk og rød farge, og en rik og intens smak.

Julens beste poteter og grønnsaker
Julematen fortjener godt tilbehør, og Smak* Gule delikatessepoteter, Smak* Celandine delikatessepoteter og Smak* rosenkål er perfekte til alt fra ribbe og pinnekjøtt, til lutefisk og juletorsk.
Både Smak* Gule delikatessepoteter og Smak* Celandine delikatessepoteter, er smakfulle små poteter med delikat tynt skall som egner seg ypperlig til både koking og ovnsbaking.
Smak* Rosenkål er søte og smakfulle, og du finner dem i frysedisken. Praktisk å ha på lur i julestria.

Kjøttpålegg til jul
Gjør både julelunsjen og julefrokosten ekstra smakfull med kjøttpålegg fra Smak*.
Smak* Sylte er krydret med nellik og muskat for den klassiske julesmaken, og Smak* Ribberull er rullet for hånd med lag på lag med krydder, akkurat slik den er blitt laget i generasjoner.
Smak* Ardennerpaté er en smaksrik ovnsbakt paté av svin, med høyt kjøttinnhold. Krydderurten merian er i hovedrollen, og patéen kan nytes både varm og kald.